Svartgul.se

Nyheterna om AIK

Nyheterna nedan kommer från en mängd olika nyhetskällor och läggs upp här på sajten direkt när de publiceras hos källan.

 1. Alla nyheter
 2. Alla fotbollsnyheter
 3. Alla hockeynyheter
 1. måndag

  "Spelar ingen roll om han är med…"

  AIK siktar på andra segern i rad och en drömstart på allsvenskan. Nabil Bahoui ser fram emot att möta IFK Göteborg – och Marek Hamsik. – Det spelar ingen roll om han är med, men det är kul för allsvenskan att det blivit en hajp, säger han.

  Källa: Expressen

 2. måndag

  Sigthorsson: "Visst är det en speciell match"

  GÖTEBORG. Kolbeinn Sigthorsson, 31, kom till Blåvitt från AIK.Nu ser han fram mot mötet med sin förra klubb.– Visst är det en speciell match, både för mig och för IFK Göteborg, säger han.

  Källa: Expressen

 3. söndag

  "Jag är redo att vara med i truppen"

  Glädjebesked för IFK Göteborg.Storstjärnan Marek Hamsik, 33, kan göra debut i den blåvita tröjan mot AIK på måndag.– Det känns bra – jag är redo att vara med i truppen, säger han efter söndagens träning.

  Källa: Expressen

 4. lördag

  Blåvitts glädjebesked inför mötet med AIK

  GÖTEBORG. Glädjebesked i IFK Göteborg inför matchen mot AIK.Sex spelare med olika skador har kunnat köra allt hårdare under veckans träningar.– Vi väntar på en del svar tills truppen ska tas ut, säger tränaren Roland Nilsson.

  Källa: Expressen

 5. 2021-04-15

  Ödesdagen som avgör om Hamsik kan spela

  GÖTEBORG. Flera positiva skadebesked för IFK Göteborg. Storstjärnan Marek Hamsik, 33, kan vara aktuell för spel mot AIK på måndag – men då måste han träna för fullt på lördag. – Så är det. Det är jobbigt, men vi får avvakta. 24 timmar kan betyda mycket, säger tränaren Roland Nilsson.

  Källa: Expressen

 6. 2021-04-15

  Sanningen om FHM:s tuffa publikbesked till fotbollen

  Allsvenskan är äntligen i gång – men läktarna gapar tomma.Samtidigt tillåts många besöka nöjesparker, köpcentrum och gym.Många frågar sig samma sak: Varför?I veckans Pressrummet berättar Noa Bachner om förklaringen fotbollens företrädare fick när man träffade Folkhälsomyndigheten i mars – och hur klubbarna har börjat fundera på drastiska åtgärder.Dessutom:✓ Fotbollens krav inför nya samarbetet med polisen✓ Svenska klubbar spanar mot Danmark✓ AIK – Sveriges Braga? Varje vecka kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick i svensk fotboll med Noa Bachner. Följ med bakom allsvenskans draperier, in i maktens korridorer och djupdyk i de stora frågorna för din klubb.

  Källa: Expressen

 7. 2021-04-14

  "Rolle", 57, anfallare på Blåvitts träning: "Är kul"

  GÖTEBORG. Släng dig i väggen, Zlatan Ibrahimovic, 39.Här blir Roland Nilsson, 57, anfallare under IFK Göteborgs träning inför stormatchen mot AIK på måndag.– Det är alltid kul med fotboll, säger Blåvitt–tränaren till GT.

  Källa: Expressen

 8. 2021-04-13

  Svaret om publik efter bilderna från Skansen

  Åtta åskådare såg AIK premiärbesegra Degerfors med 2–0 på Friends arena.Därmed var det fullsatt – samtidigt som besökare flockades till exempelvis Skansen i Stockholm.Nu väcks återigen stark kritik mot Folkhälsomyndighetens riktlinjer för publik på fotbollsmatcher.– Jag vet inte vad vi ska göra mer. Jag har inte så många fler idéer, säger Svensk elitfotbolls generalsekreterare Mats Enquist.– Man kan inte ha publik fotbollsmatcher just nu, för då är risken för smittspridning alldeles för stor, säger Anders Tegnell.

  Källa: Expressen

 9. 2021-04-13

  "Det blir en jättebonus när de kommer tillbaka"

  GÖTEBORG. Simon Therns fot är inte så allvarligt skadad som först befarat. IFK Göteborg hoppas att både han och Marek Hamsik hinner bli spelklara till hemmapremiären mot AIK på måndag. – Det blir en jättebonus när de skadade spelarna kommer tillbaka, säger tränaren Roland Nilsson.

  Källa: Expressen

 10. 2021-04-13

  IFK Göteborg släpper in åtta personer mot AIK

  GÖTEBORG. IFK Göteborg släpper in åtta personer i publiken till stormatchen mot AIK.Biljetterna kommer att lottas ut bland årskortsinnehavare.– Det är ett litet steg att ta in åtta personer på en utomhusarena som har plats för 18 000. Men det är ett viktigt steg att ta, säger Blåvitts klubbdirektör Håkand Mild.

  Källa: Expressen

Tabellen
S GM–IM P
Djurgården 2 3–0 6
Malmö 2 5–3 6
Östersund 2 5–0 4
Göteborg 2 2–0 4
Sirius 2 2–1 4
Kalmar 2 1–0 4
Hammarby 2 4–3 3
Elfsborg 2 3–3 3
AIK 2 2–2 3
Halmstad 2 1–1 3
Norrköping 2 1–2 1
Varberg 2 1–3 1
Mjällby 2 0–2 1
Örebro 2 0–5 1
Häcken 2 1–3 0
Degerfors 2 0–3 0
Veckans matcher
 • Måndag 19/04
  • 19:00

   Göteborg – AIK

  • 19:00

   Varberg – Elfsborg

 • Lördag 24/04
  • 15:00

   Häcken – Sirius

 • Söndag 25/04
  • 15:00

   Norrköping – Halmstad

  • 15:00

   Kalmar – Örebro

  • 15:00

   Varberg – Djurgården

  • 17:30

   AIK – Hammarby

  • 17:30

   Malmö – Östersund

Startsida

Gör AIK till din startsida så håller du dig snabbt och enkelt uppdaterad med allt som händer kring AIK!

Facebook