Svartgul.se

Nyheterna om AIK

Nyheterna nedan kommer från en mängd olika nyhetskällor och läggs upp här på sajten direkt när de publiceras hos källan.

 1. Alla nyheter
 2. Alla fotbollsnyheter
 3. Alla hockeynyheter
 1. fredag

  Granqvist missar Eskilstuna–matchen

  Helsingborgs mittbacksstjärna Andreas Granqvist, som fick en sträckning i en magmuskel mot AIK i onsdags, kan inte spela lördagens allsvenska match mot Eskilstuna.

  Källa: Expressen

 2. fredag

  JUST NU: AIK:s guldhjälte kan tjäna en miljon i månaden – rankas nu högt

  Alexander Milosevic lämnade efter många om och men AIK i vintras. In i det längsta var det osäkert var han skulle hamna. Så blev det England och klassiska Nottingham Forest. I helgen på nytt en av Forests bästa och nu … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 3. torsdag

  Klubbarna i krismöte om säkerhetsläget

  Efter matchen mellan Helsingborg och AIK uppstod konfrontationer mellan ordningsmakten och supportergrupper.Det slutade bland annat med att AIK:s SLO upprättade en polisanmälan mot en ordningsvakt efter att ha fått ett batongslag mot sig.AIK:s klubbdirektör och vd är bekymrad över utvecklingen i svensk fotboll.– Jag tycker att utvecklingen går käpprätt åt fel håll, säger Jens T Andersson.

  Källa: Expressen

 4. torsdag

  JUST NU – PÅ FD: Jättesuccé – men AIK–stjärnan i känsligt kontraktsläge: "Vill inte tänka på det"

  Ny kanonmatch av Tarik Elyounoussi i går. AIK–stjärnan har nu gjort sex mål på nio matcher och visat att kan göra det både från mittfältet och som anfallare. Men hur ser framtiden ut? Redan i sommar kan norrmannen prata med … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 5. torsdag

  AVSLÖJAR: Allsvenska storklubbar i kontakt med förre MFF–stjärnan

  Tobias Sana kan göra allsvensk comeback i sommar. FotbollDirekt kan i dag avslöja att flera allsvenska storklubbar visar intresse för det förra Ajaxproffset. Detta tillsammans med en rysk topp–10–klubb. Tobias Sana är på väg att slutföra sin andra säsong i … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 6. torsdag

  JUST NU – PÅ FD: AIK:s tydliga ställningstagande för tifo – kommer stötta med nya kampanjer

  Polisen förbjöd större flaggor inför AIK:s senaste hemmamatch. Nu väntar Falkenberg hemma på måndag och Gnaget väljer då att stötta AIK Tifo med en kampanj, där tio kronor per biljett går till tifogruppen. En satsning som kommer bli återkommande: – … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 7. torsdag

  AIK:s SLO polisanmäler ordningsvakt – som motanmäler: "Eskalerar när de drar batong"

  Konflikten mellan supportrar och polisen fortsätter. Nu polisanmäler AIK:s SLO John Skärlund en ordningsvakt för att ha delat ut batongslag. – Det eskalerar när de drar batong, säger han till Expressen. Sedan polisen valde att införa förbud mot OH–flaggor (flaggor som kan täcka … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 8. torsdag

  Börjar bli farligt för AIK – stjärnans reklam inför sommarfönstret

  AIK fortsätter att vinna och det med en Tarik Elyounoussi som nu har ett målsnitt som ingen i hela allsvenskan matchar. Derbyhjälte och fyra mål på bara två matcher. Den norske stjärnan har dessutom ett utgående kontrakt. – Han har … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 9. torsdag

  08 FOTBOLL: Polisens agerande kring derbyt – nya offensiven: "Ett jävla problem"

  Veckans 08 Fotboll diskuterar supportrarnas protester, de uppseendeväckande bilderna som visar polisens agerande efter derbyt, AIK:s seger mot Djurgården och Hammarbys kalasform. I panelen: Fabian Ahlstrand (Djurgården), Oscar Lindgren Ortiz (AIK), Gustaf Granqvist (Hammarby) Programledare: Björn JohnsonThe post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 10. onsdag

  AIK:s SLO polisanmäler ordningsvakt efter slag

  Det är fortsatt oroligt mellan supportergrupper och ordningsmakten i fotbolls–Sverige. I samband med matchen mellan Helsingborg och AIK blev det en ny konfrontation som slutade med att AIK:s SLO John Skärlund upprättade en polisanmälan mot en ordningsvakt som han påstår slog honom med en batong. – Jag fick ett batongslag över min hand, han såg inte att jag jobbade, säger han. – De personer som har velat upprätta anmälningar har fått göra det, och de kommer utredas av kriminaljouren i Helsingborg, säger Calle Persson, presstalesperson på Polisen i region syd.

  Källa: Expressen

Tabellen
S GM–IM P
Malmö 10 17–8 21
Häcken 10 16–8 20
AIK 10 13–8 20
Göteborg 10 18–10 18
Djurgården 10 16–9 18
Hammarby 10 18–12 18
Elfsborg 10 15–16 15
Norrköping 10 14–13 14
Östersund 10 11–14 13
Kalmar 10 9–11 11
Örebro 10 14–18 11
Sirius 10 14–19 10
Helsingborg 10 11–17 9
Sundsvall 10 12–16 8
Eskilstuna 10 9–16 6
Falkenberg 10 8–20 5
Veckans matcher
 • Måndag 20/05
  • 19:00

   Göteborg – Hammarby

  • 19:00

   Norrköping – Sundsvall

  • 19:00

   Östersund – Örebro

  • 19:00

   AIK – Falkenberg

 • Fredag 24/05
  • 19:00

   Sundsvall – AIK

 • Lördag 25/05
  • 16:00

   Häcken – Göteborg

  • 16:00

   Malmö – Eskilstuna

  • 18:00

   Helsingborg – Falkenberg

 • Söndag 26/05
  • 15:00

   Djurgården – Östersund

  • 17:30

   Kalmar – Elfsborg

Startsida

Gör AIK till din startsida så håller du dig snabbt och enkelt uppdaterad med allt som händer kring AIK!

Facebook