Svartgul.se

Nyheterna om AIK

Nyheterna nedan kommer från en mängd olika nyhetskällor och läggs upp här på sajten direkt när de publiceras hos källan.

 1. Alla nyheter
 2. Alla fotbollsnyheter
 3. Alla hockeynyheter
 1. igår

  SKADEKOLLEN: Säsongen över för Almtorp – ikonen på väg tillbaka

  Hockeyallsvenska AIK har haft skadeproblem ett tag nu, men nu ser det ut att ljusna för alla utom Jonas Almtorp – för honom är säsongen troligen över. Däremot förväntas ikonen och lagkaptenen Christian Sandberg gå för fullt på lördagsträningen. – Sandberg och Lundberg hoppas vi ska kunna träna för fullt på lördag, säger Tomas Mitell […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 2. onsdag

  ANALYS: Wilson sen poängräddare för AIK – Haga matchhjälte

  AIK och Björklöven slåss om att få bra positioner till SHL-kvalet. Ikväll drog AIK det längsta strået efter förlängning. Poängräddare blev Clay Wilson och matchhjälte lånet från Mora Michael Haga. Det märks att Hockeyallsvenskan är på väg in i sitt slutskede. Lagen slåss om varje poäng som är livsviktig inför det stundande kvalet i flera […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 3. onsdag

  AVBROTT: Plexiglaset sprack på Hovet – matchen stoppades

  Matchen mellan AIK och Björklöven på Hovet avbröts en kortare stund sedan plexiglaset spruckit. Vaktmästarna var snabbt och matchen var snart igång igen. I ena hörnet på Hovet sprack plexiglaset under matchen mellan AIK och Björklöven. Matchen bröts under några minuter medan vaktmästarna bytte ut den trasiga plexiglasskivan. Det hela hände i slutet av den […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 4. tisdag

  REKORDINTRESSET: Galet intresse för AIK:s nyemission

  AIK Hockey vill öka chanserna att nå spel i SHL. Nu gör man som konkurrenten Djurgården tidigare i höstas, man satsar på en nyemission och intresset är för detta är rekordartat. – Det är en fantastisk siffra och det tyder på att många är intresserade och vill vara med och bidra till att vi ska […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 5. fredag

  Nyemission med enormt intresse

  Vi berättade i förrgår om att AIK satsar likt sin ärkerival Djurgården på en nyemission i sin strävan efter att nå SHL. Man märker redan nu av ett stort intresse bland privatpersoner. Intresset för nyemissionen har varit riktigt rejält sedan nyheten kom ut i förrgår. Nu kan AIK presentera att igår vid 12:00 hade 595 […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 6. fredag

  Så ska Czarnecki rädda BIK Karlskoga

  Förlusten mot AIK i förrgår är ingenting som bekymrar tränaren i BIK Karlskoga Niklas Czarnecki. Efter matchen träffade Hockeybladet honom där han berättar om framtiden, vilka förändringar som ska göras för att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan och en tappad identitet. Trots att BIK Karlskoga förlorade tungt med 4-0 borta mot AIK och cementerades än […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 7. 2018-01-11

  Från Djurgården till AIK: Michael Haga om segern mot Karlskoga

  Michael Haga var med och tog hem segern för AIK då BIK Karlskoga gästade Hovet under onsdagskvällen. Han är kontrakterad av Mora IK men på kort tid har det blivit spel för både Djurgården och AIK. – Det var väl ingen bra match av oss säger Michael Haga efter matchen. I matchens inledande skeende satte […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 8. 2018-01-10

  AIK satsar på nyemission – siktar mot SHL

  AIK Hockey vill öka chanserna att nå spel i SHL. Nu gör man som konkurrenten Djurgården tidigare i höstas, man satsar på en nyemission för att få hjälp på traven i sin strävan mot SHL. Nu har du som supporter till AIK chansen att göra skillnad på allvar och bli delägare i klubben. AIK Hockey […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 9. 2018-01-10

  SPEL: Kvällens bästa hockeybet

  Fem matcher i Hockeyallsvenskan ikväll och vi ger er tips i två av dem. Vad passar bättre än att ge er kvällens bästa hockeybet. Tillsammans med Betser ger vi er kvällens bästa spel. Vågar du ta rygg, eller har du något bättre spel? Du får bra insättningsbonus när du spelar med oss. Hockeybladet ger er tipset i […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 10. 2018-01-08

  Skadedrabbat AIK förstärker laget

  AIK är skadedrabbat och har en hel del indisponibla spelare. Därför förstärker man truppen med ett lån från Mora IK fram till den 15 februari med möjlighet till förlängning. Det är tufft för AIKs läkare just nu. Man har flera spelare på skadelistan och därför har lagledningen fått agera. Först tog man in två spelare […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

Tabellen
S GM–IM P
AIK 0 0–0 0
Häcken 0 0–0 0
Dalkurd 0 0–0 0
Djurgården 0 0–0 0
Sundsvall 0 0–0 0
Hammarby 0 0–0 0
BP 0 0–0 0
Elfsborg 0 0–0 0
Göteborg 0 0–0 0
Norrköping 0 0–0 0
Sirius 0 0–0 0
Kalmar 0 0–0 0
Malmö 0 0–0 0
Trelleborg 0 0–0 0
Örebro 0 0–0 0
Östersund 0 0–0 0
Spelade v.3
 • Måndag 30/10
  • 19:00

   Norrköping – Örebro

  • 19:00

   AIK – Göteborg

 • Söndag 05/11
  • 15:00

   Jönköping – Östersund

  • 15:00

   Hammarby – Halmstad

  • 15:00

   Göteborg – Sundsvall

  • 15:00

   Elfsborg – Norrköping

  • 15:00

   Malmö – Häcken

  • 15:00

   Kalmar – Djurgården

  • 15:00

   Örebro – AIK

  • 15:00

   Eskilstuna – Sirius

Startsida

Gör AIK till din startsida så håller du dig snabbt och enkelt uppdaterad med allt som händer kring AIK!

Facebook