Svartgul.se

Nyheterna om AIK

Nyheterna nedan kommer från en mängd olika nyhetskällor och läggs upp här på sajten direkt när de publiceras hos källan.

 1. Alla nyheter
 2. Alla fotbollsnyheter
 3. Alla hockeynyheter
 1. 16:10

  Kärlek till "Nisse" överallt – walesiska lilleputtklubbens oväntade hyllning

  Chockbesked i går: Nils–Eric Johansson tvingas avsluta elitkarriären. Nu strömmar hyllningar till "Nisse" in från alla möjliga håll. Beskedet att Nils–Eric Johansson tvingas sluta kom som en chock i fotbollssverige i går. Efter en läkarundersökning i förra veckan konstaterades att … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 2. 15:46

  TV: Se "Nisse" Johanssons känslosamma avsked: "Jobbar med mig själv"

  STOCKHOLM. I går kom beskedet att Nils–Eric Johansson tvingas avsluta karriären i förtid på grund av ett hjärtfel. I dag tog AIK:s lagkapten avsked på en känslosam presskonferens.– Jag jobbar med mig själv just nu, sa en tårögd "Nisse".

  Källa: Fotbollskanalen

 3. 14:49

  "AIK:s störste genom tiderna"

  AIK–ikonen Nils–Eric Johansson tvingas sluta på fotboll på grund av ett hjärtfel.Nu hyllas Nisse unisont av med– och motspelare."AIK:s störste genom tiderna", skriver Alexander Milosevic på Twitter.– Det är en stor AIK:are. Mycket respekt, och så älskad, säger Markus Rosenberg till .

  Källa: Expressen

 4. 14:47

  TV: Se "Nisse" Johanssons känslosamma avsked

  I går kom beskedet att Nils–Eric Johansson tvingas avsluta karriären i förtid på grund av ett hjärtfel.I dag tog AIK:s lagkapten avsked på en känslosam presskonferens.

  Källa: Fotbollskanalen

 5. 13:59

  "Jag kunde inte se dem i ögonen"

  Nils–Eric Johansson tvingas sluta med fotbollen på grund av hjärtproblem. I en känslosam intervju med SportExpressen berättar nu AIK:s lagkapten när han fick det definitiva beskedet att karriären är över, om hyllningarna på sociala medier – och det känslosamma mötet med lagkamraterna. – Jag kunde inte se dem i ögonen, utan fick titta ner i golvet. Det var känslosamt och mycket som bubblade upp, säger han.

  Källa: Expressen

 6. 11:10

  Novakovics hyllning till "Nisse" – coachade i AIK–kaptenens bindel: "Ville visa min kärlek"

  STOCKHOLM/MALMÖ. Nils–Eric Johansson hyllas stort av med– och motspelare. Hans tidigare tränare, Nebojsa Novakovic, coachade också i "Nisses" kaptensbindel mot Hammarby under söndagen.– Jag har inte ord nog för att beskriva honom, säger Novakovic till Fotbollskanalen.

  Källa: Fotbollskanalen

 7. 11:09

  Rosenberg hyllar Nils–Eric Johansson: "En stor AIK:are"

  Nils–Eric Johansson tvingas avsluta spelarkarriären. Nu hyllas den mångårige AIK–kaptenen runt om i fotbollssverige. Malmö FF:s lagkapten Markus Rosenberg har haft – Det är en stor AIK:are, säger Rosenberg till Sydsvenskan. Malmö FF fick jobba hårt för att slå allsvenska … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 8. 10:44

  Efter uppgifter om AIK och Djurgården – Sebastian Larsson öppnar för allsvenskan

  Sebastian Larssons kontrakt med Hull går ut i sommar, och flera allsvenska klubbar visar intresse. Nu öppnar landslagsmannen för allsvenskan: – Allsvenskan har fått ett uppsving och att spela där skulle jag se fram emot. Sedan får vi se när … The post appeared first on .

  Källa: Fotbolldirekt

 9. 10:30

  Sebastian Larsson: "Kommer flytta hem"

  AIK, Djurgården och IFK Göteborg ska alla vara intresserade av att värva Sebastian Larsson när dennes kontrakt med Hull går ut i sommar. Larsson berättar för Sportbladet att han kan tänka sig en flytt till allsvenskan. – Det känns som att allsvenskan fått ett uppsving i intresse, säger Larsson till Sportbladet.

  Källa: Expressen

 10. 07:34

  Larsson kopplas ihop med AIK, Djurgården och Blåvitt: "Kan utan tvekan tänka mig att spela i alls...

  Enligt vill AIK, Djurgården och IFK Göteborg alla värva Sebastian Larsson i sommar när hans kontrakt med Hull gått ut.Larsson själv berättar för tidningen att han kan tänka sig en flytt till allsvenskan.– Det känns som allsvenskan fått ett uppsving i intresse, säger Larsson till .

  Källa: Fotbollskanalen

Tabellen
S GM–IM P
AIK 0 0–0 0
Häcken 0 0–0 0
Dalkurd 0 0–0 0
Djurgården 0 0–0 0
Sundsvall 0 0–0 0
Hammarby 0 0–0 0
BP 0 0–0 0
Elfsborg 0 0–0 0
Göteborg 0 0–0 0
Norrköping 0 0–0 0
Sirius 0 0–0 0
Kalmar 0 0–0 0
Malmö 0 0–0 0
Trelleborg 0 0–0 0
Örebro 0 0–0 0
Östersund 0 0–0 0
Spelade v.8
 • Måndag 30/10
  • 19:00

   Norrköping – Örebro

  • 19:00

   AIK – Göteborg

 • Söndag 05/11
  • 15:00

   Jönköping – Östersund

  • 15:00

   Hammarby – Halmstad

  • 15:00

   Göteborg – Sundsvall

  • 15:00

   Elfsborg – Norrköping

  • 15:00

   Malmö – Häcken

  • 15:00

   Kalmar – Djurgården

  • 15:00

   Örebro – AIK

  • 15:00

   Eskilstuna – Sirius

Startsida

Gör AIK till din startsida så håller du dig snabbt och enkelt uppdaterad med allt som händer kring AIK!

Facebook