Svartgul.se

Nyheterna om AIK

Nyheterna nedan kommer från en mängd olika nyhetskällor och läggs upp här på sajten direkt när de publiceras hos källan.

 1. Alla nyheter
 2. Alla fotbollsnyheter
 3. Alla hockeynyheter
 1. söndag

  HIF–glädjen på Olympia: "Nog många år sen sist"

  HIF tog årets första seger i allsvenskan när laget besegrade AIK med 2–0 på hemmaplan. Vem som visade vägen? 19–åriga Bayern München–lånet Alex Timossi Andersson.– Det var nog många år sen sist jag gjorde mål med huvudet, säger han.

  Källa: Expressen

 2. söndag

  Knuffar kameran under utbrottet: "Ur balans"

  HELSINGBORG/STOCKHOLM. Det var stor frustration i AIK–lägret under förlustmatchen mot Helsingborg. Rikard Norling puttade bland annat bort en kamera som filmade Sebastian Larssons utbrott vid bänken. – När han märker att det inte stämmer blir han galen, säger Dplays Alexander Axen.

  Källa: Expressen

 3. söndag

  Allsvenska kollen: Helsingborgs första seger - AIK:s kris fortsätter

  Fyra matcher i herrarnas allsvenska där Helsingborg tog säsongens första seger mot ett krisande AIK.

  Källa: Sveriges radio

 4. söndag

  "Men herregud – det där är under all kritik"

  Alex Timossi Andersson nickade in 1–0 för Helsingborg efter att AIK missat markeringen. Då sågades lagets försvarsspel av Dplays expert Irma Helin. – Det där försvarsspelet är under all kritik, säger hon.

  Källa: Expressen

 5. söndag

  "Men herregud – det där är under all kritik"

  Alex Timossi Andersson nickade in 1–0 för Helsingborg efter att AIK missat markeringen. Då sågades laget av Dplays expert Irma Helin. – Det där försvarsspelet är under all kritik, säger hon.

  Källa: Expressen

 6. söndag

  Reagerar på bilderna: "Det är solklar straff"

  AIK snuvades på en straffspark mot Helsingborg. Bilal Husseins skott täcktes på Martin Olssons hand. – Det är solklart, det är straff, säger experten Alexander Axén i Dplay.

  Källa: Expressen

 7. söndag

  De saknas i AIK: "Har lite trubbel"

  Tabelljumbon Helsingborg tar emot ett pressat AIK. Då dras Rikard Norling med ett par avbräck i truppen – där Jasir Asani och Paulos Abraham saknas.– Jasir är sjuk och vi har lite trubbel med Sigthorsson, säger Norling.

  Källa: Expressen

 8. lördag

  Mardrömmen fortsätter för HIF: "Väldigt speciellt"

  Helsingborg har haft många skador i inledningen av allsvenskan och inför mötet med AIK ser läget fortsatt allt annat än ljust ut.– Situationen är ju väldigt speciell, säger tränaren Olof Mellberg.

  Källa: Expressen

 9. fredag

  HOCKEYALLSVENSKAN: Samtliga juniorspelare med kontrakt

  Hockeybladet listar samtliga juniorspelare med kontrakt i Hockeyallsvenskan. Vi noterar att just nu är det tre klubbar som inte har någon junior uppe i A-laget. Är återväxten för dålig? Här listar vi samtliga juniorspelare med kontrakt i Hockeyallsvenskan. Det gäller spelare som är födda 2001 eller senare. Elva av 14 lag har en eller flera […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

 10. onsdag

  HOCKEYALLSVENSKAN: Så TV-sänds försäsongen 2020

  Snart är det dags för träningsmatcher, så TV-sänds försäsongen 2020 för lagen i Hockeyallsvenskan. Hela tre aktörer sänder, bokmärk och spara sidan. Nu är det dags att planerna för träningsmatcherna, så sänds försäsongen 2020 för lagen i Hockeyallsvenskan. Tre aktörer, Aftonbladet, Cmore och Expressen är de som har rättigheterna. Cmore och Expressen kör på flera […]Inlägget dök först upp på .

  Källa: Hockeybladet

Tabellen
S GM–IM P
Norrköping 7 18–7 17
Elfsborg 7 8–5 13
Mjällby 7 9–7 13
Sirius 7 10–8 12
Djurgården 7 12–9 10
Varberg 7 10–7 10
Malmö 7 9–7 10
Häcken 7 9–7 10
Örebro 7 5–6 9
Göteborg 7 9–11 8
AIK 7 8–10 8
Hammarby 7 6–9 8
Östersund 7 5–10 7
Kalmar 7 9–12 6
Falkenberg 7 5–10 5
Helsingborg 7 4–11 5
Spelade v.28
 • Söndag 30/08
  • 17:30

   Malmö – Elfsborg

Startsida

Gör AIK till din startsida så håller du dig snabbt och enkelt uppdaterad med allt som händer kring AIK!

Facebook